Otkup automobila sa lizinga je izbor koji odgovara klijentima, koji trenutno nisu spremni da ga isplaćuju. Na ovaj način, u slučaju da ne možete nastaviti sa otplatom lizinga, ne brinite, postoji rešenje. Mi ćemo od vas otkupiti vozilo sa lizinga. Pomoći ćemo vam u pratećoj dokumentaciji za otkup iznajmljenog vozila. U slučaju da se odlučite za ovu vrstu otkupa, dobićete novčanu nadoknadu od nas. Ona može poslužiti kao početni kapital za kupovinu drugog vozila ili šta god da je drugo vama potrebno.

U slučaju da prodajete vozilo sa lizinga, tu smo kad god želite. Pozovite nas bez obzira gde se nalazite, bilo u Beogradu ili u nekom drugom gradu Srbije. Brzo i stručno završavamo ceo proces otkupa vozila sa lizinga. 

Možete se slobodno osloniti na našu stručnost i profesionalnost. Ne pravimo nikakav problem koje je vozilo u pitanju. Takodje, marka ili tip vozila su nebitni. Bićemo vaš partner koji će razumno proceniti i isplatiti cenu raspoloživog vozila.

Otkup automobila i vozila sa lizinga

Lizing se pretvorio u izuzetno poznat način dobijanja vozila. Ovakav način za nabavku vozila koristi ogroman broj pojedinaca ili kompanija. U našoj zemlji motorna vozila se uglavnom kupuju na lizing. Primarna razlika između kredita i lizinga je u tome što je glavna motivacija za lizing korišćenje, a ne posedovanje. Vlasnik vozila je organizacija za iznajmljivanje – lizing kompanija do otplate vozila. Privilegije korišćenja se prenose na kupca (korisnika lizinga).

Ukoliko ste u poziciji da morate doneti odluku što pre, niste sigurni i dvoumite se, obratite se nama, jer daćemo Vam najbolju ponudu za otkup vozila sa lizinga. Poznato vam je da banke i auto kuće nisu baš darežljive i nemaju milosti. Zbog toga nemojte dozvoliti da ostanete bez automobila. Pozovite nas da otkupimo vaš auto sa lizinga koji vi više ne želite da vozite, ili niste u mogućnosti da isplaćujete lizing.

Znajte da je diskrecija zagarantovana, i da mi ne ulazimo u vaše razloge zašto ste odlučili da prodate vozilo sa lizinga. Mi smo tu da odgovorimo na svako vaše pitanje. 

Iskoristite što pre sve prednosti naše ponude za otkup vašeg vozila sa lizinga.