Otkup havarisanih vozila, odnosno otkup oštećenih vozila je izuzetno poznata i česta usluga koju vršimo. Uglavnom svako od nas ima nekog rođaka ili poznanika  koji ima zapušteno ili uništeno putničko vozilo negde u svom dvorištu ili na nekoj parceli. Ovo je tipična slika u Srbiji. Srećom, saznanje o postojanju takvih havarisanih vozila počelo je da se menja. I sve je više pojedinaca koji se odlučuju da prodaju takva vozila. Razlozi prodaje su vrlo razumljivi. Uglavnom je tu potreba za novcem, a ponekad i radi čišćenja terena. Takodje je veoma bitno napomenuti da oštećeno i havarisano vozilo utiče negativno na životnu sredinu. Zbog toga je neophodno što pre prodati havarisano vozilo. U takvim situacijama nastupamo mi. Agencija za otkup havarisanih vozila.

Havarisana vozila – korist od prodaje

Prednosti našeg otkupa havarisanog vozila po vlasnika su zaista savršene. Sam proces otkupa je jednostavan i ne traje dugo. U pravom smislu sve se može odigrati za manje od trideset minuta. Javite nam se i tokom razgovora ćete nam razjasniti stanje vozila. Pružićete nam neke osnovne podatke o vozilu, kao što su marka, vrsta vozila, godište, stepen oštećenja itd. Mnogo je jednostavnije kada snimite fotografiju vozila i pošaljete nam je putem mejla ili vibera. Postignutim dogovorom dolazimo na lokaciju i uklanjamo oštećeno vozilo. Napomenućemo da cena za otkup havarisanog vozila će zavisiti od stepena do kojeg je vozilo oštećeno.

Mnogo puta je situacija takva, da je vozilo oštećeno zbog saobraćajne nesreće. Dešava se da je vozilo toliko uništeno da se ispostavi da je samo gomila gvožđa. Zapamtite da čak i takva oštećena i uništena vozila imaju cenu na tržištu otkupa.

Od dokumentacije se očekuje vaša lična karta i vozačka dozvola. Svakako, zadržavanje i čuvanje havarisanog ili oštećenog vozila samo će povećati vaše troškove u budućnosti. 

Dakle, najbolji izbor je da ga prodate i iskoristite taj novac. Taj novac može biti, na primer, deo plana potrošnje za kupovinu novijeg i modernijeg vozila. 

Obratite nam se i videćete razlog zašto je naš otkup vašeg havarisanog vozila vaš najidealniji izbor!