Otkup kvadova bez obzira da li su ispravni ili neispravni, havarisani ili novi, tu smo da otkupimo Vaš kvad.

Mi vršimo otkup ispravnih i neispravnih quadova, bilo da se nalazite u Beogradu ili bilo gde u Srbiji. Izlazimo na teren gde vršimo besplatnu procenu quada i dogovaramo se oko cene otkupa.

Ukoliko vam vaš kvad više nije potreban i odllučili ste se da ga prodate, pozovite nas za otkup kvada. Od dobijene gotovotine možete uložiti u kupovinu novijeg ukoliko ste obožavaoci kvadova, ili ćete uložiti u nešto vama potrebnije. Svakako nemojte dozvoliti da quad propada negde u dvorištu ili nekoj garaži. Oglasite ga i unovčite njegovu vrednost. 

Od nas uvek možete očekivati fer i korektnu cenu na osnovu procene kvada kojeg prodajete. 

Jedino što je potrebno je da nas kontaktirate putem broja telefona za otkup kvadova, da nam objasnite bitne podatke o quadu koji želite da prodate i otkup je počeo. Sa samo par podataka, pa čak ponekad i bez ponuđene slike, možemo da vam predstavimo naš predlog, a za sve preostale detalje mi ćemo vas kontaktirati u roku od jednog dana, da potvrdimo otkup. Nakon toga dolazimo do vas, vršimo isplatu otkupne cene quada u gotovini i preuzimamo kvad. Zvuči jednostavno i sigurno, zar ne?

Otkup kvadova – brzo i sigurno

Nemojte oklevati da nas pozovete ukoliko je vaš kvad u kvaru i ne znate šta ćete sa njim. Mi znamo šta ćemo. Otkupićemo ga od vas, a vi ćete dobiti novac za nešto što ne radi. Zvuči neverovatno, ali istinito je 🙂

Mi vršimo otkup kvadova bez obzira na marku, stanje kvada, jačinu i veličinu, otkupljujemo bukvalno sve kvadove.
Kupujemo kvad vozilo bez obzira na godište, kubikažu ili stanje (ispravno, neispravno ili havarisano)

Jedina bitna stvar za otkup kvadova jeste da se kvad vozilo vodi na vas ili da imate ovlašćenje za prepis vozila.

Pozovite nas i prodajte Vaš kvad već danas!