Otkup motora je još jedna od usluga koju nudimo i vršimo više od 10 godina. Sve što je potrebno je da nas pozovete i mi ćemo u najkraćem mogućem roku izaći na teren i ponuditi korektnu i poštenu cenu za polovni motor koji oglašavate. Kupovinu vršimo bilo gde u Beogradu, a svakako vršimo i otkup motora na celoj teritoriji Srbije.

Iz kog razloga bi bilo dobro da nas pozovete za kupovinu motora?

Postoji mnogo objašnjenja iza potrebe da prodate svoj polovni motor. U nekim slučajevima to je potreba za gotovinom odmah, ponekad je žudnja da se dobijeni novac uloži u kupovinu drugog motora. S tim u vezi, vi u osnovi stavljate resurse u svoju budućnost. Međutim, motivi zašto biste nam trebali ponuditi svoj polovni motor za kupovinu su nešto sasvim drugo.

Pre svega, bitno je reći da motore kupujemo svuda u Srbiji! Ne morate ni na trenutak da dolazite kod nas, mi ćemo doći da preuzmemo vaš motor ako vam drugačiji dogovor ne odgovara. Pored toga, nudimo najbolju cenu za otkup polovnog motora! Ovo se odnosi na široku paletu otkupa polovnih motora, a takodje uključuje i otkup polovnih skutera.

Napomenućemo da nije od presudnog značaja koliko je motor prešao, tj. kolika je kilometraža motora, kao i koja je marka motora i kakvo je njegovo stanje. Kupujemo različite vrste i klase motora. U svakom slučaju, ovi podaci mogu uticati na vrednost koja će vam biti ponuđena. Prosto je i jednostavno. Vi nas pozovete da prodate polovni motor, mi dodjemo i otkupimo ga!

Kako izgleda otkup motora preko nas?

Izuzetno jednostavno! Sve što je potrebno je da nas kontaktirate putem broja telefona za otkup motora, da nam objasnite bitne podatke o motoru koji treba da prodate i otkup je počeo. Sa samo par podataka, pa čak ponekad i bez ponuđene slike, možemo da vam predstavimo naš predlog, a za sve preostale detalje mi ćemo vas kontaktirati u roku od jednog dana, da potvrdimo otkup. Nakon toga dolazimo do vas, vršimo isplatu otkupne cene motora u gotovini i preuzimamo motor. Zvuči odlično, zar ne?

Da biste prodali polovni motor, na pravoj ste lokaciji. Pozovite nas da dobijete najprihvatljiviju cenu za vaš motor, ali imajte na umu da vršimo otkup motocikala, mopeda i svih drugih vrsta vozila na dva točka.
Otkup motora i skutera u Beogradu i celoj Srbiji vršimo 7 dana u nedelji. Najbolja otkupna cena za vaš motor ili skuter, bilo kakvog stanja i izgleda, bilo koje marke  je ono što vam zagarantovano nudimo!

Očekujemo vaš poziv 🙂