Procena vrednosti vozila je prva i osnovna faza tokom procesa otkupa vozila. Procena vrednosti vozila zahteva majstorstvo i iskustvo, zato je naša grupa tu da majstorski i stručno izvrši procenu vašeg vozila.

U trenutku kada nas pozovete, dolazimo na vašu lokaciju, da procenimo vrednost vašeg vozila. Nakon procene vrednosti vozila, dajemo vam predlog kupovine, a nakon toga se dogovaramo o svakom detalju otkupa vozila. 

Procena vozila bi trebalo da bude moguća u roku od samo jednog dana. U zavisnosti od vašeg područja, naši procenitelji mogu brzo da vas kontaktiraju. I, vrlo brzo, u narednih pola sata pod pretpostavkom da ste na području grada Beograda dolaze na vašu lokaciju. Metoda procene je vrlo jednostavna. Od nas možete dobiti najpozitivnije okolnosti za kupovinu vozila. Štaviše, to vam garantuje visina iznosa gotovine nakon potvrde otkupa automobila. Naš osnovni cilj je da našim klijentima pružimo veliku pomoć i da odmah otkupimo vozilo.

Ono što je bitno naglasiti je da je procena vozila potpuno besplatna. Štaviše, to vas posebno ne obavezuje ni na šta. U slučaju da niste zadovoljni procenom i ponuđenom cenom, ne morate to da prihvatite. Naše poslovanje se ne tiče samo domena Beograda, već i cele Srbije. Budite slobodni da nas kontaktirate. Vršimo otkup praktično svih vozila.

Dajemo sve od sebe da izađemo u susret svim klijentima koji nas izaberu. Nema potrebe da dođete kod nas da biste saznali vrednost vašeg vozila koje ste u planu da prodate. Pored toga, nije potrebno da sami prikupljate dokumentaciju ili da brinete oko prevoza vašeg vozila u naše prostorije. Mi preuzimamo obavezu da vaše vozilo koje smo otkupili odvezemo dalje.

Brza i besplatna procena vrednosti vozila

U trenutku kada odlučite da prodate svoje vozilo, glavna stvar koju treba da uradite je da nas kontaktirate. To možete učiniti na više načina, pozivom na telefon, putem Vibera ili putem e-mail adrese. Sve ostale stvari prepustite nama. Tokom razgovora ćete nam detaljno razjasniti koji model i vrstu vozila treba da prodate. Ono što je značajno u vezi sa podacima je opšte stanje vašeg vozila i koliko je staro. Pored toga, broj pređenih kilometara i koja je vaša prodajna cena.

U slučaju da vaš predlog bude prihvatljiv, naša ekipa će što pre doći na dogovoreno mesto u Beogradu ili Srbiji. Saglasni smo da dolazimo u oblast koja Vama odgovara i u periodu koji Vama odgovara. Mi vršimo procenu vrednosti vozila na terenu da bismo vam dali dobru i korektnu otkupnu cenu.

Zatim analiziramo, testiramo i procenjujemo Vaše vozilo koje prodajete na licu mesta. Sve se odvija u izuzetno kratkom vremenskom periodu. U slučaju da vozilo koje prodajete odgovara našim kriterijumima za kupovinu, mi sa vama dogovaramo otkup. Zatim, u tom trenutku, odmah, na licu mesta, isplaćujemo vama ugovorenu sumu u gotovom novcu.  Vi nam dajete dokumentaciju i mi odvozimo vozilo. Ovim se završava otkup vašeg vozila. Naša poštena ponuda se oslanja na vaše detaljne odgovore, pouzdanost i stanje vašeg vozila, a garantujemo da ćete zaista dobiti najidealniju ponudu. Na kraju, zaista želimo da ponovo prodamo vaše vozilo nekome kome je potrebno slično vozilo.

Pouzdano smo tu za vas jer nudimo najbolje cene za otkup vozila.

poziv MB otkup automobila

Želite brzo da prodate vaše vozilo? Pozovite nas, jer odmah izlazimo na teren i dajemo najbolju ponudu!

Realna procena

Procena automobila vrši se veoma brzo. Naši stručni agenti će je obaviti na licu mesta!

Isplata odmah

Nakon obavljene procene, postižemo dogovor po fer ceni koju isplaćujemo odmah!